Sivusto

Pekan Kirjat -sivusto (pekankirjat.fi) on Pekan runo- ja valokuvakirjojen, sekä mahdollisesti muiden tulevaisuudessa julkaistavien kirjojeni esittelyyn tarkoitettu sivusto.
Sivustolla pyritään esittelemään julkaisemiani kirjojani ja niihin liittyvää tietoa, muun muassa; niiden julkaisuajankohtia, mahdollista sisältöä ja niin edelleen.

Sivusto on skaalautuva, joten sen pitäisi toimia eri päätelaitteiden näytöillä niiden koosta riippumatta.

Sivuston toimintaa on kokeiltu seuraavilla selainohjelmilla; Firefox, versio 44.0, Google Chrome, versio 48.0, sekä Safari, versio 9.0. Näillä selainohjelmilla ei havaittu toiminnassa ongelmia.

Päätelaitteissa toimintaa on kokeiltu muun muassa iMacilla, iPadilla ja iPhonella, toiminta on ollut hyvää ja vakaata. iPhonella käytettäessä, koska laitteen näyttö on pieni, skaalautuminen tapahtuu tavallaan jonomuodostuksena, eli sivun toiminnat menevät näytöllä jonoon.

Tähän sivustoon liittyy blogi, jossa kerrotaan ajankohtaisia asioita kirjoistani sen mukaan, kun kerrottavaa ilmaantuu.

Blogikirjoituksia voi myös kommentoida. Lähettämäsi kommentit julkaistaan, kun kommentit ovat hyväksytty.

Tämä sivusto itsessään toimii osoitteessa www.pekankirjat.fi – sen ollessa Pekka Hintikan ylläpitämä.

Sivustolta pääse myös muille ylläpitämilleni sivustoille, katso valinnat muut blogini ja muut sivustoni.

Yhteydenpitolomake antaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ylläpitäjään.

Sivustoon on luotu myös kuvagalleria Kirjakuvia, joka sisältää kuvia kirjoistani.

Sivustoon on liitetty lukunäyte-sivu, joka mahdollistaa ilmestyneiden kirjojeni luvun lukunäytteenä. Lukeminen lukunäytteenä on rajoitettu. Lukunäytteet toimittaa Google Books, Google -kirjat.

Sivuston kävijämääriä mitataan Google Analytics seurantaohjelmalla. Seurantaohjelmasta on tässä sivustossa näkyvissä 30 viimeisen päivän kävijämäärä, sen oikeassa alakulmassa.

 

Sivua päivitetty 16.11.2016.